Aktivitetslegetøj
Køn
5 stk
5 stk
Alder
1 stk
3 stk
1 stk
3 stk
2 stk
1 stk
Pris
1 stk
2 stk
1 stk
1 stk

Aktivitetslegetøj

Aktivitetslegetøj er med til at fremme finmotorikken og evnen til at fordybe sig. Børn elsker at gå på opdagelse i et virvar af farver, lyde, forskellige stoftyper - og finde hemmelige huler og overraskelser undervejs. Hos Abeungen har vi et stort udvalg af aktivitetslegetøj til børn fra Minimi, der har specialiseret sig i blødt legetøj til baby. Se også aktivitetslegetøj fra Lilliputiens.

Krea Bondegård
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 499,00
DKK 439,00
  

Spar DKK 60,00
Info / Køb
Tumling, prinsesse - Friisenborg
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 139,95
DKK 112,00
  

Spar DKK 27,95
Info / Køb

Læs mere - Aktivitetskuber

Hos Abeungen elsker vi aktivitetslegetøj, der både udfordrer sanserne og styrker finmotorikken. Se vores fine udvalg af eksempelvis aktivitetsbamser fra Minimi, der har specialiseret sig i legetøj til baby 0 - 3 år samt aktivitetsbamser fra Lilliputiens, der er kendte for de mange fine detaljer og finesser i alt deres legetøj til børn.

Hos Abeungen finder du også et stort og varieret udvalg af babylegetøj, der er med til at styrke balancen, og motorikken. Se meget mere under motorik- og sanselegetøj. Vi kan varmt anbefale de populære tumlemøbler fra bObles, der har modtaget adskillige priser for deres innovative legemøbler, der netop har fokus på børn og bevægelse.

Udviklingen fra 0 - 4 år er helt fantastisk. Bevidstheden om omgivelserne øges konstant og barnets nysgerrighed stiger i takt med at månederne går. Legetøj til 0 - 4 årige er valgt med tanke på barnets motoriske udvikling, der er utrolig vigtig for både krop og indlæringsevnen senere i livet. Derudover er sanserne også en vigtig del af barnets udvikling, som bliver styrket gennem bl.a. leg.

Hos Abeungen finder du et stort udvalg af bamser, dukker, legemad, tumlemøbler, puslespil, aktivitetskuber, trækdyr, puttekasser, børnebøger, stableklodser og meget andet. Vi har skønne varer fra bl.a. bObles, Teddykompaniet, Maki, Hape, Le Toy Van, Moover, Lamaze, Vilac, Classic, EverEarth og der kommer helt tiden nye varer og leverandører til.

Vi er konstant på udkig efter nyt spændende legetøj til 0 - 4 årige og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Mangler du et mærke eller legetøj på Abeungen, hører vi meget gerne fra dig. Vi ønsker et bredt og populært udvalg, så vi vil gøre vores aller bedste for at imødekomme eventuelle ønsker fra dig.

Er du I tvivl om hvilket legetøj du skal købe, er du altid meget velkommen til at kontakte os.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0