Køn
15 stk
16 stk
Alder
16 stk
16 stk
16 stk
4 stk
1 stk
Pris
3 stk
4 stk
6 stk
5 stk

Babyudstyr

Hos Abeungen finder du et spændende og anderledes udvalg i babyudstyr. Vi har de sødeste hagesmække, farvestrålende suttekæder, hæklede sko, rangler og barnevognshængere, sko, legetæpper - og de sejeste badedyr. Vores populære Ted-in-Tub badeserie fra Teddykompaniet er med bademåtter, badetermometer og forskellige sæt med søde badedyr. Kombiner badedyr med et badeslag med navn på, og du har den perfekte barselsgave og dåbsgave.

Ugle suttekæde blå - My Teddy
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 119,00
DKK 99,00
  

Spar DKK 20,00
Info / Køb
Ugle suttekæde lilla - My Teddy
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 119,00
DKK 99,00
  

Spar DKK 20,00
Info / Køb

Læs mere - Babyudstyr

Hos Abeungen finder du kategorien "babyudstyr". Kategorien dækker over de mere bløde produkter til babyen, såsom aktivitetstæpper, badeslag, badedyr, legetæpper, rangler, barnevognshænger, sko, sutteklude og suttekæder.

Hos Abeungen har vi i kategorien "Babyudstyr" fundet frem til aktivitetstæpper og legetæpper af den bedste kvalitet. Du finder blandt anden hæklede hagesmække, rangler og barnevognshængere, sutteklude og suttekæder - alt sammen med fokus på kvalitet og sikkerhed.

Vi har eksempelvis legetæpper fra Teddykompaniet med søde dyr, en elefant, giraf, kanin, kat, løve og tiger. Tæpperne er af en super blød og dejlig kvalitet, som kan vaskes ved 40 grader. Derudover finder du skønne legetæpper fra bObles og Vanilla - igen af den bedste kvalitet og i skønne farver.

Badesjov er en kategori, hvor du finder lækkert og eksklusivt tilbehør til badet. Her er blandt andet vores Ted in Tub serie med de skønne badedyr, bademåtter, badeslag uden og med navn og den uundværlige badetermometer.

Synes du, at der mangles noget i denne kategori, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er meget interesseret i at høre netop din mening, og vil gøre vores aller bedste for at imødekomme dit ønske.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0