Bamser med navn

Bamser  med navn

Se vores skønne udvalg af dejlige bamser med mulighed for at få barnets navn broderet på bamsen. Vores bamser er alle valgt med omhu og vil uden tvivl gøre lykke med barnets navn på. Alle bamser med navn på kommer fra Teddykompaniet og My Teddy. Begge har specialiseret sig i gaver til småbørn, og kvaliteten er helt i top. Langt størstedelen af vore bamser og nusseklude kan vaskes ved 40 grader.

Læs mere - Bamser

Hos Abeungen elsker vi bamser og vi har et stort udvalg af søde og bløde bamser af den aller bedste kvalitet. Vi er altid på udkig efter nye bamser til at supplere det store og varierede udvalg.

Det er muligt at få navn og fødselsdata på flere af vores bamser. For at teksten bliver tydelig, skal pladsen til teksten være af en vis størrelse. Bamser med store ører eller flader egner sig derfor bedst til at brodere på. Har du et ønske om en bamse med navn på, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at imødekomme dit ønske.

Hos Abeungen finder du et stort udvalg af badeslag, legetøj, og sutteklude hvor det er muligt at sætte navn på.

Vi har et stort udvalg i sengetøj med navn på. Vi kan eksempelvis varmt anbefale Hurlumhej sengesættet med barnets navn broderet på både pude- og dynebetræk. Der kommer løbende nye sæt til, så hold godt øje med siden.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0