Barnets bog

Hos Abeungen finder du søde og sjove "Barnets bog". Vi har også "Barnebarnets bog", hvor det er bedsteforældrene der er hovedpersonerne udover barnet selv - en skøn og anderledes gave til barnedåben. Se også vores store udvalg af sparebøsser, dåbsrør, smykkeskrin i sølv og fortinnet. Det er muligt at få graveret barnets navn og fødselsdata på flere af barnedåbsgaverne.

Barnets bog fødsel til konfirmation - Friisenborg
Varenummer: 1
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 199,95
DKK 99,95

Læs mere - Barnets bog

Hos Abeungen finder du et stort udvalg af barnets bog, og der kommer løbende nye til. En sød og anderledes barnets bog, er barnebarnets bog med plads til bedsteforældrenes erindringer fra deres barndom m.m. og søde historier med oplevelser bedsteforældrene har haft sammen med barnebarnet.

En populær bog er "Så så man lige mig" med Bamse. Her kan du notere data fra graviditeten, fødslen og barnets udvikling. Bogen er med skønne billeder undervejs af Bamse.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg i gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 4 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til malene@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

6710 Esbjerg   |   kundeservice@abeungen.dk