Køn
3 stk
4 stk
Alder
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
Pris
3 stk
3 stk
6 stk

Bordpynt & tema

Leder du efter bordpynt til børnefødselsdagen, som kan bruges år efter år - og som bliver en tradition til børnefesten? Se det store og spændende udvalg af bordpynt til børnefødselsdagen. Vi vælger vores varer med omhu for at sikre dig den bedste kvalitet og flotte designs. Bordpynt til børnefødselsdagen kommer bl.a. fra danske KIDS by FRIIS - og der kommer løbende spændende nyheder til.

Læs mere - Bordpynt

Hos Abeungen finder du et stort udvalg i bordpynt til børnefødselsdagen. Vi har fødselsdagstog, cupcakes til lys, flag, glasfigurer og meget mere - og der kommer løbende nye spændende varer til. Bordpynt til børnefødselsdagen kommer eksempelvis fra KIDS by FRIIS.

Se det søde og anderledes pynt til børnefødselsdagen, der uden tvivl bliver en fast tradition år efter år. De smukke fødselsdagstog fra KIDS by FRIIS er unikke og håndlavede med mange fine detaljer. Der er fødselsdagstog til piger, pigegarder fødselsdagstog og til drenge, garder fødselsdagstog, 1 - 9 år, og mulighed for at tilkøbe ekstra modul, så traditionen kan fortsætte også med 2 tal. Se også H.C. Andersen fødselsdagstog og slædehund fødselsdagstog.

Hold godt øje med Børnefødselsdagen hos Abeungen, der kommer løbende nye kvalitets varer til, der vil gøre børnefødselsdagen til den allerbedste dag.

Har du en spændende ide til bordpynt til børnefødselsdagen hører vi meget gerne fra dig. Kontakt os på kundeservice@abeungen.dk
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0