Drengelegetøj 0-2 år
Køn
2 stk
2 stk
Alder
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
Pris
1 stk

Drengelegetøj 0-2 år

I denne kategori finder du et stort udvalg af kvalitets legetøj til drenge i alderen 0 – 2 år. I denne aldersgruppe skal legetøj til drenge stimulere sanserne og være med til at udvikle finmotorikken. Lamaze er med de innovative designs og høje kvalitet et godt valg af drengelegetøj i alderen 0 – 2 år. Se også Minimi, Lilliputiens og bObles – alle er et godt bud på drengelegetøj til aldersgruppen 0 -2 år, hvor der er fokus på sanser og motorik. Vi pakker altid gerne din gave flot ind.

Tumling, prinsesse - Friisenborg
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 139,95
DKK 112,00
  

Spar DKK 27,95
Info / Køb
Tumling, soldat - Friisenborg
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 139,95
DKK 112,00
  

Spar DKK 27,95
Info / Køb

Læs mere - drengelegetøj 0 - 2 år

Hos Abeungen finder du et stort og varieret udvalg af kvalitets legetøj til drenge i alderen 0 – 2 år i farvestrålende designs med fokus på at stimulere sanserne og finmotorikken. Lamaze, Minimi, Lilliputiens og bObles har alle specialiseret sig i kvalitets legetøj til børn med sikkerhed i fokus. Se også det store udvalg i børnebøger, hvor du bl.a. finder dejlige historier med Cirkeline, Peter Pedal, Bamse, Barbapapa og Smølferne. Den utrolig populære bog med ”Muldvarpen der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved”, er her også sammen med en lille bamse med muldvarpen. Se også ”De små synger”, H.C. Andersens samlede eventyr med barnets navn graveret på forsiden og Carl bøgerne. Oplagte barsels- og dåbsgaver, der uden tvivl vil gøre lykke.

Se også det øvrige legetøj til drenge - her finder du sjovt og anderledes drengelegetøj i alderen 0 – 8 år. Vi har klassiske biler i træ, seje bilgarager, ridderborge og sørøverskibe. Se også værktøj og kreative sæt med funmais med bl.a. fly og dinosaurser. Drenge elsker rollelege, og hos Abeungen finder du flotte kostumer med eksempelvis Superman og Spiderman – og sjove rekvisitter der gør legen endnu sjovere.

Bestiller du inden kl. 14.00 på hverdage, sender vi din bestilling samme dag. Vi pakker altid gerne din pakke flot ind.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0