Le Toy Van

Le Toy Van startede i 1995 og er i dag en af de førende producenter indenfor malet trælegetøj. Høj kvalitet og fokus på sikkerhed er sammen med et stort produktsortiment nogle af nøglerne til Le Toy Vans succes. Hos Abeungen finder du skøn legemad, Noahs Ark i forskellige størrelser og spøgelsesskibe. Det er muligt at få navn på Noahs Ark, hvis du leder efter den personlige barselsgave eller dåbsgave.

Knight Leon, ridder, budkins - Le Toy Van
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 79,95
DKK 59,95
  

Spar DKK 20,00
Info / Køb
Korsridder, Budkins - Le Toy Van
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 89,95
DKK 67,50
  

Spar DKK 22,45
Info / Køb
Kæledyr til dukkehus  - Le Toy Van
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 134,00
DKK 99,00
  

Spar DKK 35,00
Info / Køb
Nar, Budkins - Le Toy Van
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 99,95
DKK 74,95
  

Spar DKK 25,00
Info / Køb
Bilsæt, Roadset - Le Toy Van
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 129,95
DKK 97,50
  

Spar DKK 32,45
Info / Køb

Læs mere - Le Toy Van

Le Toy Van startede i 1995 med fokus på at producere trælegetøj af høj kvalitet. Firmaet startede med at designe et slot, et dukkehus og en bondegård - det tog dog hurtig fart, og i dag har Le Toy Van en bred vifte at kvalitets legetøj, alt lavet af træ.

Prisvindende legetøj


Le Toy Van har vundet utallige bronze, sølv og guld priser for deres design og innovative trælegetøj. Firmaet har stor fokus på vores miljø, og bruger kun træ fra plantager, hvor der tages hånd om øko systemet.

Vi elsker Le Toy Vans farvestrålende og bæredygtige legetøj. Der kommer løbende nyt legetøj til fra Le Toy Van, så hold godt øje med Abeungens hjemmeside.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0