Meri Meri

Flot og anderledes bordpynt og pynt til børnefødselsdagen eller børnefesten fra Meri Meri. Hos Abeungen har vi lavet forskellige temaer, så du let kan finde det bordpynt og tilbehør til børnefesten du skal bruge for at lave en sjov og uforglemmelig børnefest. Se f.eks. det seje sørøverskib, der kan bruges til cupcakes – eller prinsessekronen, der får de små prinsesser til at føle sig som en rigtig prinsesse.

Mest populære

Læs mere - Meri Meri

Meri Meri startede som en kreativ interesse i 1985 ved et lille køkkenbord. Meredith elskede at klippe og klistre – hendes pige kælenavn var Meri Meri. Snart blev bøtten med glitter større og større og der kom flere køkkenborde til. I dag har Meredith ansat over 20 designere og sælger det farvestrålende og smukke bordpynt over hele verden.

Farvestrålende pynt til børnefødselsdagen


Hos Abeungen finder du bordpynt og pynt til f.eks. halloween og temafest til børn; Dinosaurus, feer, jungle, pirater & sørøvere, prinsesser og riddere – sejt og elegant  tilbehør til temafester, som enhver pige eller dreng vil elske. Med pynt fra Meri Meri kan du let arrangere en skøn og festlig børnefest, der uden tvivl vil gøre lykke.

Se også udklædningstøj fra Travis Designs og danske Eventyrcompany. Flotte og klassiske kostumer til børn med mange flotte detaljer. Kan bruges igen og igen – og kan evt. kombineres med en børnetemafest.

Hos Abeungen har vi dag til dag levering hvis du bestiller inden kl. 14.00 på hverdage. Vi pakker også altid gerne din pakke flot ind – uden ekstra omkostninger for dig selvfølgelig.

Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. St��r du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0