Køn
4 stk
6 stk
Alder
2 stk
6 stk
4 stk
2 stk
Pris
4 stk
5 stk
1 stk

Dukker

I denne kategori finder du et stort udvalg af dukker til både de mindste og til de lidt større børn – og der kommer løbende nye spændende dukker til. Stella dukker med aftagelig magnetsut er utrolig populære, ligesom dukkerne fra TV Anna & Lotte bean bag. Se også låsehus med dukker,  dukkehus, vendbar dukke med Rødhætte og ulven fra Lilliputiens og de søde pusletasker til dukken.

Mest populære
Tandfe i æske, dreng - Maileg
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 03-06-2017.
Før DKK 179,00
DKK 152,15
  

Spar DKK 26,85
Info / Køb
Tandfe i æske, pige - Maileg
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 03-06-2017.
Før DKK 179,00
DKK 152,15
  

Spar DKK 26,85
Info / Køb

Læs mere - Dukker

Piger elsker at fordybe sig i leg med dukker – alene og sammen med veninderne. Dukkehuset Mia Casa med åben tag indbyder til leg med veninderne. Det åbne tag gør, at veninderne kan lege sidde om sidde med dukkerne, og legen er allerede godt i gang.

Dukker og dukke tilbehør er dejlig pigelegetøj, der uden tvivl vil gøre lykke. Hos Abeungen finder du et varieret udvalg af dukker og spændende tilbehør til dukke som f.eks. dukkestol til bord, cykelhjelm til dukke, spisesæt, badesæt, bleer og den elegante og klassiske dukkevogn fra Moover. Se også de vendbare dukker fra Lilliputiens med Rødhætte og Snehvide.

Pigelegetøj i kategorien dukker og tilbehør er af en solid og god kvalitet, der kan holde til børns leg igen og igen. Vi pakker altid gerne din gave ind – uden ekstra omkostninger for dig.

Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0