Dinosaurus

Dinosaurus

I denne kategori finder du bordpynt med mere til den dejligste dinosaurus fest; Seje dinonaurus sugerør, tallerkner, cupcake kit med dinosaurus, kopper og sjove party bags med dinosaurus som kan bruges til overraskelser og snacks. Se også de sjove dinosaurus hatte, som er med til at sætte prikken over i`et til den dejligste børnefødselsdag.

Læs mere - Dinosaurus

Det behøver ikke være besværligt at arrangere en børnefødselsdag. Hos Abeungen finder du forskellige temaer til børnefødselsdagen, bl.a. temafest med dinosaurus - her har du mulighed for bestille alt, hvad du skal bruge på én gang til en sjov og anderledes børnefødselsdag. Med dinosaurus tallerkner, kop, party bags, sugerør og cupcake kit er du næsten klar til en dejlig og glad børnefødselsdag, der uden tvivl vil gøre lykke. Se også den sjove dinosaurus hat - den er en sikker succes til masse af grin og sjov til børnefødselsdagen.

Tips & Ideer til dinosaurus børnefødselsdagsfest


Køb grøn sodavand og bag grønne cup cakes - de unge fødselsdagsgæster vil elske den grønne farve, der passer perfekt til dinosaurus temaet. Du kan også bage grønne boller og bage bollerne sammen til en sej dinosaurus. Pynt med røde slik snorrebånd, som ild ud af munden.  

Se vores funmais ECO dinosaurus, som kan være sjov underholding og leg under festen - eller du kan bruge den til inspiration eller pynt til festen.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0