Køn
1 stk
6 stk
Alder
1 stk
3 stk
3 stk
4 stk
1 stk
1 stk
Pris
1 stk
8 stk

Travis Design

Travis Design har designet og produceret kvalitets kostumer i over 10 år. Det engelske firma har i dag over 125 forskellige modeller i størrelse baby og op til 11 år. Travis Design kendes på de mange fine detaljer og den udsøgte kvalitet. De flotte kostumer er oplagte til fastelavnsfesten og til sjov leg med udklædning. Børn elsker udklædning, så mangler du en god ide til den lille fødselar vil en kostume uden tvivl gøre lykke.

Mest populære

Læs mere - Travis Designs

Hos Abeungen er vi utrolig glade for at byde Travis Design velkommen til Abeungens hjemmeside. Vi elsker god kvalitet, hvor der er kræset for detaljerne. Travis Design flotte kostumer holder til leg og udklædning igen og igen.

Kvalitets fastelavnstøj til drenge og piger


Du finder kostumer til både drenge og piger i alderen baby til 5/6 år. Har du ønsker derudover, er du altid meget velkommen til at kontakte os – det er muligt at bestille kostumer op til 11 år.

Flere af kostumerne er 2 i 1 – dvs., at du får 2 kostumer på en gang. Den populære prinsesse kostume kan hurtig vendes og blive til en piratprinsesse. Til drengene står den seje astronaut klar til månerejsen, og efter hjemkomsten er det racerkørerens tur til at vinde mesterskabet – igen skal kostumet bare vendes.

Er du i tvivl om størrelsen er du altid velkommen til at kontakte os.

Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0