Køn
25 stk
32 stk
Alder
2 stk
30 stk
30 stk
10 stk
Pris
1 stk
1 stk
30 stk

AM leg

AM Leg er et dansk firm, der har specialiseret sig i legetøj og udklædning til børn. Firmaet lægger stor vægt på kvalitet og troværdighed. Hos Abeungen finder du et stort udvalg af AM Legs skønne legetøj, bl.a. MaMaMeMo, som er firmaets eget brand. MaMaMeMo er legemad af træ i den bedste kvalitet, som børnene kender fra deres hverdag. Vi kan varmt anbefale AM Legs skønne produkter.

Læs mere - AM Leg

Hos Abeungen elsker vi legetøj fra AM Leg. Det danske firma leverer kvalitetslegetøj med en høj legeværdi og producerer derudover legemad i deres eget brand MaMaMeMo. Udover kvalitet lægger AM Leg vægt på, at deres legetøj har et højt pædagogisk indhold, hvilket bl.a. skinner igennem i deres serie med observationslegetøj til naturen. AM Leg tilbyder kreativ trælegetøj til både inde- og udeleg. Derudover indgår udklædning, dukker, eget design af dukketøj og tilbehør, løbehjul og balancecykler i deres varierede og skønne sortimentet.

Kreativ legetøj


Til de kreative byder AM Leg på de søde perleæsker i forskellige farver. Se også syæsken og væverammen, som er populære valg til de kreative børn. Hos Abeungen finder du også diademer med forskellige sten og festave, som er perfekte til rollelege - og det søde tilbehør til dukker, cykelhjelm og cykelstolen som uden tvivl vil gøre lykke. AM Legs brand Mamamemo byder bl.a. på trælegemad i høj kvalitet - se de søde slikkepinde, som gør legen endnu sjovere.

Læs mere om det skønne legemad fra MaMaMeMo - hos Abeungen kan vi ikke få nok af legemad, og vi kan på det varmeste anbefale AM Legs/MaMaMeMos legemad.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0