Bamser
Køn
19 stk
21 stk
Alder
19 stk
22 stk
20 stk
15 stk
8 stk
1 stk
Pris
5 stk
17 stk
8 stk

Bamser

Hos Abeungen har vi et stort udvalg af bløde og dejlige bamser. Du finder bamser i mange forskellige farver og størrelser med søde detaljer. Bamserne kommer primært fra Teddykompaniet og My Teddy, der begge har specialiseret sig i plys til de aller mindste. Det er også muligt at få navn på flere af bamserne, en skøn og personlig gave, der uden tvivl vil gøre lykke. Se også det øvrige store udvalg af navnegaver.

Læs mere - Bamser

Hos Abeungen elsker vi bamser - ja vi kan faktisk slet ikke få nok af de bløde små venner. Vi får løbende nye bamser hjem fra eksempelvis Teddykompaniet og My Teddy, der begge er suveræne til at lave plys til småbørn.

Se også vores populære bean bags med Kaj & Andrea og Bamse & Kylling. Bamse beanbags kan kombineres med spisesæt med bamse & Kylling og Kaj & Andrea. En populær gave til babyshower, barselsgave og dåbsgave, der er både praktisk og sød.

Navnegaver er utrolig populære. Vi har flere bamser, hvor det er muligt at brodere barnets navn og fødselsdato på øret. En anderledes og personlig gave til babyshower festen, der uden tvivl vil gøre lykke.

Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0