Barbo Toys
Køn
3 stk
3 stk
Alder
2 stk
3 stk
1 stk
Pris
1 stk
2 stk

Barbo Toys

Farvestrålende og sjovt legetøj med bl.a. Smølferne og Barbapapa. De søde skumbøger er lette at håndtere for de mindste, og de er samtidig med til at udvikle barnets sanser. Barbo Toys har et stort udvalg af spil og legetøj, som samler hele familien. Inden længe kan du finde huskespil og puslespil med bl.a. Mumitroldene, som er elsket af børn verden over.

Læs mere - Barbo Toys

Barbo Toys er kvalitetslegetøj med populære og velkendte karakterer, som f.eks. smølferne, Barbapapa og Mumitroldene. Barbo Toys har et stort udvalg af billedlotteri, huskespil og puslespil, som samler hele familien. I sær skumbøgerne er meget populære. De er lette at håndtere for små børn og billederne er søde og spændende med mange detaljer.

Babylegetøj af bedste kvalitet


Hold godt øje med Barbo Toys på Abeungen. Inden længe finder du endnu mere legetøj, spil og puslespil fra Barbo Toys.

Bestiller du inden kl. 14.00 på hverdage, sender vi din bestilling samme dag.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0