Barnets bog
Køn
3 stk
2 stk
Pris
4 stk

Barnets bog

Barnets bog er en dejlig personlig gave, som gør glæde hos både forældrene og senere hos barnet selv. Det er skønt at læse om dejlige stunder og sjove ting, som barnet har sagt og gjort under opvæksten. Barnets bog er en rigtig dejlig barselsgave eller dåbsgave, som bliver et minde for livet. Se også "Barnebarnets bog", hvor bedsteforældrene fortæller om deres liv og dejlige stunder med barnebarnet.

Læs mere - Barnets bog

Barnets bog er et fantastisk sted at gemme de skønne minder om små og store oplevelser med det lille barn. Det er nemt at glemme de første lyde, de skæve smil og kælenavne, der hurtigt afløses af et nyt. I barnets egen bog er der plads til at skrive alt, hvad du måtte ønske at huske og gemme. Der er også plads til masser af billeder i barnets første bog og tryk af fødder og hænder. Barnets bog er delt op i følgende kategorier; min fødsel, den første tid, min udvikling, festligheder og gemmer. Der er taget højde for detaljerne i barnets egen bog, der også giver plads til at mor og far kan fortælle op hver deres oplevelse af fødslen og notater om navne, der overvejes til det lille barn.

Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0