Barnevognspude

Barnevognspude

Sød og praktisk barnevognspude med fin pasform. Puden er i 100% bomuld med polyester fyld, der er allergitestet. Barnevognspuden fås i mange skønne farver. Puden leveres med navn og applikationer. Har du et specielt ønske, er du altid velkommen til at kontakte os. En perfekt gave til babyshower, barselsgave og barnedåben. Væk med ekstra puder og dyner, barnet sidder perfekt med sin barnevognspude.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Læs mere - Barnevognspude

Leder du efter en anderledes gave til dåben? Hos Abeungen finder du et stort udvalg i gaver med navn. Vi kan bl.a. tilbyde den skønne barnevognspude, der støtter godt op om barnets ryg i barnevognen. Barnet sidder stabil og blød - væk med puder og dyner. Med navn på bliver gaven endnu mere personlig og sjov. Puden er nem at sætte ind i barnevognen, og betrækket kan vaskes ved 30 grader.  Se det store udvalg af farver og applikationer. Har du et specielt ønske undersøger vi gerne mulighederne.

Barnevognspuden er med polyester fyld, der er allergitestet.

Se også det søde skilt til barnevognen. Du designer dit eget skilt med navn på, som er nem at sætte på barnevognen. En anderledes og sjov gave, som uden tvivl vil gøre lykke.

Har du en god ide som er anderledes og sjov, så kontakt os på kundeservice@abeungen.dk.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0