Skilt til barnevogn

Skilt til barnevogn

Med et barnevognsskilt bliver barnevognen både sjov og personlig. Design dit eget skilt med dit barns navn, fødselsår, dato og måned. Du kan vælge i mellem mere end 25 forskellige motiver og flag. Skiltet er en hvid lakeret alu plade, der måler 25 x 7,5 cm) Skiltet laves i robust materiale og holder op til 5 - 7 år i det danske sommer- og vintervejr. En anderledes og sød gave til dig selv eller den nybagte familie.

Mest populære
Barnevognsskilt
Barnevognsskilt Før DKK 199,00
DKK 129,00
Info/køb
Barnevognsskilt
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 199,00
DKK 129,00
  

Spar DKK 70,00
Info / Køb

Læs mere - Barnevognsskilte

På Barnevognsskilte.dk kan du let designe dit helt eget skilt til barnevognen. Hos Abeungen kan du købe et gavekort med en aktiveringskode, som skal bruges til at designe skiltet med på www.barnevognsskilte.dk. Skiltet sendes derefter direkte og fragtfrit til dig. Du kan vælge imellem mere end 25 forskellige designs og skrive med op til 15 bogstaver.

Hos Abeungen kunne vi slet ikke stå for denne søde og anderledes gaveide. Vi elsker alt med navn på!

Leder du efter en sjov og anderledes barsels- eller barnedåbsgave? Hos Abeungen finder du et stort udvalg i personlige gaver med navn. Vi har et stort udvalg i sutteklude med navn, badeslag med navn og fødselsdata, suttekæder med navn, legetøj med navn og hagesmække med barnets navn på.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0