Køn
45 stk
52 stk
Alder
47 stk
50 stk
40 stk
30 stk
20 stk
10 stk
Pris
4 stk
22 stk
46 stk
11 stk

Barselsgaver - find den helt rette

Gå på opdagelse i barselsgaverne, og find lige den barselsgave du leder efter. Vi sørger efterfølgende for indpakning og håndskrevet kort, hvis du ønsker det. Uanset hvilken barselsgave du leder efter, garanterer vi en hurtig og sikker levering til din dør, eller direkte ud til modtageren hvis du foretrækker det. Mangler du ideer til barselsgaver kan du hurtigt få et overblik over mulighederne her. Hvis du stadig er i tvivl er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig.

Forrige side12Næste side
Forrige side12Næste side

Læs mere om barselsgaver

Det skal være nemt for dig at finde den helt rigtige barselsgave. I vores travle hverdag kan det være svært at finde tid til at lede efter barselsgaven, købe kort og nå at aflevere barselsgaven indenfor rimelig tid. Nu kan du klare det hjemme eller på jobbet lige når det passer dig. Vælg den ønskede barselsgave, og vi sørger for indpakning, håndskrevet kort og for at barselsgaven bliver leveret hurtigt og sikkert. Nemmere bliver det ikke.

Populære barselsgaver


En meget populær barselsgave er "gaver med navn". Hos Abeungen kan du bl.a. finde søde sutteklude, hvor vi broderer barnets navn eller alle barnets fødselsdata. Derudover kan du finde badeslag, bamser, legetøj, suttekæder og sengetøj med navn på. Hvis du ikke har fået oplyst navn og fødselsdata, så fortvivl ikke - vi har mange populære mærker og produkter, som vil skabe glæde hos de nybagte forældre og det lille barn. Vi har et stort udvalgt fra bl.a. Teddykompaniet, bObles, Lamaze, Le Toy Van, Roommate, My Teddy, Boikido, EverEarth - og der kommer hele tiden nye mærker og produkter til.

Barselsgave til både mor og barn


Leder du efter en barselsgave til både mor og barn, så har vi lavet nogle søde Mor&Barn gavesæt, hvor du med et enkelt klik kan bestille en sød gave til både mor og barn.

Har du brug for hjælp til at finde den perfekte barselsgave, så står vi klar til at hjælpe dig!

Barselsgaver med navn


Lyserøde og lyseblå bamser fra Teddykompaniet, farvestrålende legetøj fra Lamaze, hæklede suttekæder i flotte farver, spændende aktivitetstæpper, rangler og sutteklude – vi har et stort udvalg af kvalitets barselsgaver og barnedåbsgaver til piger og drenge. Leder du efter den personlige barselsgave, så er du kommet det helt rette sted. Gaver med navn er meget populære barselsgaver og barnedåbsgaver, og vi har et spændende udvalg. Der er blandt andet mulighed for skønne badeslag og sutteklude med barnets navn og fødselsdata på.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0