Køn
6 stk
6 stk
Alder
8 stk
8 stk
7 stk
3 stk
Pris
2 stk
3 stk
5 stk

Babytæpper

Når kun det bedste er godt nok - lækre og bløde babytæpper, lavet af 100% bambusstof fra Lullalove. Babytæpper er perfekte til at svøbe det lille barn ind i, og bambusstoffets temperaturregulerende egenskab sikrer, at barnet ikke fryser eller har det for varmt. Babytæpper er fantastiske lige efter badet, til vuggen eller liften - og til at holde baby varm i bilen. Se de forskellige farver og størrelse. En eksklusiv og god ide til barselsgave.

Læs mere - Babytæpper

Nyfødte elsker "små huler", som måske minder dem om tiden i mors mave. Mange forældre vælger at bruge sengerande, der skaber bløde og trygge rammer for barnet i babysengen. Bløde babytæpper er en nydelse for både det lille barn og den voksne, som sidder tæt sammen i en stille hyggestund.

Hos Abeungen har vi fundet babytæpper af høj kvalitet - lavet af bambusstof. Babytæpperne kan bruges som babysvøb, som giver barnet en dejlig tryghedsfornemmelse i materialer, der tager hensyn til det lille barns sensitive hud.

Lullaloves bambusstof babytæpper er temperaturregulerende, hvilket betyder, at det varmer dejligt om vinteren - og om sommeren er bambusstoffet 2 - 3 grader køligere end den omgivende temperatur.  Stoffet tørrer desuden hurtigt, hvilket forhindrer bakterievækst.

Abeungens babytæpper er valgt med omhu for at tilbyde dit barn de bedste hyggestunder med fokus på kvalitet og velvære. De bløde og stilfulde babytæpper fra Lullalove er temperaturregulerende, hvilket sikrer, at dit barn altid er godt tilpas uden at fryse eller at få det for varmt.

Vi har vedhæftet anbefalinger til, hvordan du kan svøbe dit lille barn ind i de bløde tæpper, så barnet ikke sparker tæppet af - og derved holder hyggen og varmen.

Bestiller du inden kl. 14.00 på hverdage, sender vi din bestilling samme dag. Husk at der er gratis fragt hos Abeungen ved køb over kr. 699,-.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0