Beatrix New York

Beatrix New York har base i USA, New York. De designer og producerer skønne og moderne produkter til børn uden pvc, bly og phalater. I USA har produkterne længe været populære på grund af den høje kvalitet og sjove figurer, der alle har deres egen lille historie vedhæftet. Hos Abeungen finder du børnerygsække, ipad cover og børnekufferter fra Beatrix - og der kommen løbende nye produkter til sortimentet!

Læs mere - Beatrix

Beatrix New York har base i USA, New York og er utrolig populære. Heldigvis har vi nu også mulighed for at nyde de dejlige produkter, der er skabt til at stimulere børns fantasi og samtidig følge trenden hvad angår moderne design og stil. Beatrix New York har fokus på enkelhed, kvalitet og glæde.

Børnerygsække med søde motiver


Hos Abeungen finder du de charmerende og praktiske rygsække til børn i alderen 2 - 5 år. Derudover har vi ipad cover og børnekufferter - kommer i løbet af august måned. Der kommer løbende nye designs til sortimentet.

Med Beatrix får du en udsøgt kvalitet uden skadelige stoffer samt et flot og moderne design. Produkter fra Beatrix holder længe og skaber smil og glæde.

Bestiller du inden kl. 14.00 på hverdage, sender vi din ordre samme dag.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0