Køn
7 stk
7 stk
Alder
6 stk
7 stk
6 stk
6 stk
Pris
2 stk
4 stk
2 stk
3 stk

Bestik

Børnebestik skal være let at håndtere for børn og samtidig praktisk i hverdagen. Hos Abeungen finder du et stort udvalg af børneservice, herunder børnebestik i melamin og rustfrit stål. Bestikket er farvestrålende og med søde motiver, og du kan sammensætte børneservice sæt med tallerken og krus. Se også bestik i rustfrit stål med mulighed for at indgravere barnets navn.

Læs mere - Bestik

Vi har et stort udvalg af børneservice lavet af melamin eller rustfrit stål. Se KIDS by FRIIS' børneservice med motiver fra H.C. Andersens eventyr - vi har dybe og flade tallerkner, tallerkner med rum, krus, kopper med hank - og børnebestik der er nem at håndtere for børn, og som hjælper børn godt i gang med at spise selvstændigt.

Se også de elegante spisesæt med børneservice fra Nordahl Andersen og KIDS by FRIIS. Vi pakker altid gerne din gave flot ind - helt gratis. Derudover sparer du fragten ved køb over kr. 699,-.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0