Biler & bilgarager
Køn
8 stk
1 stk
Alder
1 stk
1 stk
1 stk
Pris
1 stk

Biler & bilgarager

I denne kategori finder du et stort udvalg af biler og bilgarager fra eksempelvis Le Toy Van og Viga. De populære mini biler er godt og robust drengelegetøj. Se også vores seje ECO serie med racer biler i bambus og de seje bilgarager med høj legeværdi. Langt størstedelen af biler og bilgarager er lavet i træ. Der kommer løbende nye biler og tilbehør til – bestiller du inden kl. 14.00 på hverdage sender vi din bestilling samme dag.

Læs mere - Biler & bilgarager

I kategorien legetøj til drenge hører biler og bilgarager selvfølgelig også til. Vi har et stort udvalg i vores sortiment af biler, der passer til drenge i alderen 2 – 6 år. Se også den sjove bilbane fra Viga, der er farvestrålende og med biler, der får fart på ned ad banen. Største delen af bilerne og bilgarager på Abeungen kommer fra Le Toy Van og Viga, der begge er kendte for deres kvalitet og sikkerhed indenfor trælegetøj.

Drengelegetøj – i sær til drenge, byder også på riddere & tilbehør, pirater & tilbehør, konstruktion & værktøj og rolleleg.

Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp til at finde den helt rigtige gave – og vi pakker altid gerne din pakke flot ind.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0