Køn
6 stk
5 stk
Alder
2 stk
2 stk
3 stk
3 stk
3 stk
Pris
5 stk
6 stk
6 stk

Børnefødselsdag

Hos Abeungen elsker vi fest - og især børnefødselsdagen skal være farvestrålende og noget ganske særligt. Hos Abeungen finder du de sødeste fødselsdagstog, der er med til at gøre børnefødselsdagen festlig med lys og tal. Se også de smukke muffin og lagkage med lys fra Gammelgård Glas, hvorpå du kan skrive barnets navn og år. Der kommer løbende flere varer til, der vil gøre glæde til børnefødselsdagen.

Lagkage med lys - Gammelgård Glas
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 295,00
DKK 135,00
  

Spar DKK 160,00
Info / Køb
Muffin med bær og lys - Gammelgård Glas
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 275,00
DKK 138,00
  

Spar DKK 137,00
Info / Køb

Læs mere - Børnefødselsdag

Leder du efter noget ganske særligt til børnefødselsdagen? Hos Abeungen har vi fundet sødt og anderledes pynt til børnefødselsdagen, der sikkert kan gå hen og blive en tradition år for år. De smukke fødselsdagstog fra Friisenborg er unikke og håndlavede med mange fine detaljer. Der er fødselsdagstog til piger og til drenge 1 - 9 år, og mulighed for at tilkøbe ekstra modul, så traditionen kan fortsætte også med 2 tal.

Gammelgård glas laver de smukkeste glasfigurer, der er utraditionelle og som pynter til børnefødselsdagen. Muffin med bær er populær ligesom lagkage med lys, hvorpå det er muligt at skrive barnets navn og alder - en anderledes og festlig detalje.

Hold godt øje med Børnefødselsdagen hos Abeungen, der kommer løbende nye kvalitets varer til, der vil gøre børnefødselsdagen til den allerbedste dag.

Vi sender din ordre samme dag, hvis du bestiller den inden kl. 14.00 på hverdage.

Børn elsker fest og farver, og ofte har de selv en ide om, hvordan børnefødselsdagen skal fejres. Står du for at skulle arrangere en børnefest, så læs med her. Hos os finder du et stort udvalg af bordpynt og pynt til børnefødselsdagen, som er med til at gøre dagen til en endnu mere festlig dag. Vi kan varmt anbefale de elegante fødselsdagstog fra Friisenborg, der også er et populært valg til barnedåbsgave. Fødselsdagstog garder, fødselsdagstog pigegarder og H. C. Andersen fødselsdagstog er blandt vores mest populære fødselsdagstog til børnefødselsdagen. Se også de flotte flag med Dannebrog, garder i skilderhus og fødselsdagslys til børn. Vi har også et stort udvalg af bordpynt og pynt til børn med temaer fra Meri Meri. Bordpynten er festlig og i den helt rigtige kvalitet, så børnene kan nyde festen fuldt ud sammen med bordpynt og pynt fra Meri Meri. Sammen med os kan du hurtigt og nemt bestille det helt rigtige tilbehør og pynt til børnefesten, uden stress og jag.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0