Børnerygsække & kufferter
Køn
1 stk
1 stk
Alder
2 stk
3 stk
3 stk
Pris
3 stk

Børnerygsække & kufferter

Børnerygsække skal være praktiske, nemme at tage på og af også skal de være farvestrålende og med dejlige motiver. Hos Abeungen har vi samlet seje og søde rygsække til børn af den bedste kvalitet. Børnerygsækkene er alle lavet med børns behov i fokus, og kan holde til at blive brugt - både i hverdagen og i fritiden. Se også de flotte kufferter til børn. Husk, at vi sender din pakke samme dag ved bestilling inden kl. 14.00 på hverdage.

Læs mere - Børnerygsække

Stort udvalg af børnerygsække med fokus på design og kvalitet. Rygsække til børn skal kunne holde til den travle hverdag og fritiden med aktiviteter og besøg hos familie og venner. Hos Abeungen har vi fundet frem til farvestrålende børnerygsække fra stærker mærker som f.eks. Franck & Fischer og My Teddy. Begge er danske og anerkendte producenter, der vægter kvalitet og sikkerhed højt. Beatrix fra New York er et stærkt og populært brand i USA, som heldigvis vinder mere og mere ind på Europa. Beatrix kører med dejlige farver og imødekommende motiver - derudover går de ikke på kompromis med kvaliteten.

De søde motiver på børnerygsækkene finder du igen på nøgleringene, der er søde i sig selv, men også praktiske til at åbne og lukke lynlåsen i rygsækken med. Nøgleringen er en sød detalje på børnerygsækken, der uden tvivl vil være prikken over i`et.

Du kan også kombinere børnerygsækken med en praktisk børnekuffert med hjul. Igen finder du de søde motiver fra børnerygsække, ipad cover til børn og nøgleringe. Bemærk venligst, at det ikke er alle motiver fra børnerygsækkene, der er repræsenteret hvad angår børnekufferter med hjul.

Hvis du bestiller inden kl. 14.00 på hverdage, sender vi din pakke samme dag.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0