Børnesmykker
Køn
15 stk
46 stk
Alder
46 stk
47 stk
54 stk
53 stk
51 stk
37 stk
Pris
10 stk
39 stk
7 stk

Børnesmykker

Hos Abeungen finder du et stort udvalg af søde børnesmykker, der er perfekte til barselsgave, dåbsgave, fødselsdagsgave eller som en skøn overraskelse. Se også vores udvalg af sparebøsser, dåbsattestæsker, smykkeskrin og fotorammer- og albums. Det er muligt at få graveret navn på mange af vores dåbsgaveartikler. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge til dåbsgave, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Læs mere - Børnesmykker

Børnesmykker er en traditionel og smuk gave, der altid skaber glæder på gavebordet. Hos Abeungen finder du et stort og varieret udvalg af børnesmykker til piger og drenge. Vi har eksempelvis et stort udvalg af drengesmykker fra Pia & Per, og elegante halskæder og armbånd til piger. Smykker til børn fra Pia & Per er med emalje, hvilket er med til at give børnesmykket et eksklusivt og elegant look.

Er du i tvivl om, hvilket børnesmykke der er helt rigtig for dig at give til barselsgave og barnedåbsgave, er du altid meget velkommen til at kontakte os.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0