Børnetøj & accessories
Køn
9 stk
6 stk
Alder
13 stk
14 stk
13 stk
5 stk
Pris
10 stk
6 stk
8 stk

Børnetøj & accessories

Farvestrålende og kreative kollektioner fra Fred`s World, lækker kvalitet og økologisk. Fred`s World er GOTS certificeret, hvilket bl.a. vil sige at 98% af alle materialer er økologiske. Hos Abeungen finder du babytøj, badeslag og baby- og junior sengetøj fra Fred`s World. Derudover har vi sammensat skønne babysæt med børnetøj og f.eks. økologisk badeolie eller badedyr, som er ideelle til både barselsgave og dåbsgave.

Kirsebær bodysuit
Størrelser på lager:
86, 92, 62, 68

Vi er glade for at byde Fred`s World velkommen på Abeungen. Vi har længe været på udkig efter det hele rigtige børnetøj, som bl.a. er GOTS certificeret og farvestrålende. Fred`s World lever op til det hele og har tilmed store og bløde badeslag og lækre baby- og junior sengesæt - alt økologisk, GOTS. Vi har allerede bestilt flere kollektioner hjem, så hold godt øje med Abeungens børnetøj fra Fred`s World, der kommer løbende nye flotte kollektioner til.

Du finder først og fremmest babytøj - basis babytøj til drenge og piger. Derudover har vi sammensat søde mor & barn gavesæt, hvor der bl.a. indgår babytøj. En perfekt barsels- og dåbsgave, som uden tvivl vil gøre lykke.  

Green Cotton står bag Fred`s World - Green Cotton har vundet adskillinge priser gennem årene for deres arbejde med at skåne miljøet og dermed også vores børn med at arbejde med økologiske materialer.

Bestiller du inden kl. 14.00 på hverdage, sender vi din bestilling samme dag.

Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0