Køn
17 stk
29 stk
Alder
4 stk
4 stk
6 stk
16 stk
17 stk
14 stk
Pris
2 stk
4 stk
5 stk
7 stk
1 stk
20 stk

Børneværelser

Indretning af børneværelset er sjovt og dejligt - og med mange forventninger om en spændende tid. Der er mange muligheder og kun det aller bedste er godt nok. Abeungen vil gerne hjælpe dig godt på vej med indretning af børneværelset, både hvad angår farver og interiør. Derfor har vi sammensat farvestrålende og søde pakker til børneværelset, der gør det nemt for dig at gøre klar til den kommende baby og indrette det perfekte legeværelse til den lille dreng og pige.

Legetæppe lime, stor stjerne - Kids Concept
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 1.299,00
DKK 750,00
  

Spar DKK 549,00
Info / Køb

Læs mere - Indretning børneværelse

Elsker dine børn også farver, vilde lege, stille stunder og hemmelige huler? Børneværelser til drenge og piger skal være et trygt og behageligt rum, der indbyder til leg og sjov – og samtidig giver barnet ro til fordybelse når der er behov for det. Vi har et stort udvalg af puder og plakater med dejlige farver og motiver, der vil pynte på børneværelset. Legetunneler og legetelte er sammen med de populære tumlemøbler fra bObles ideelt til ”jorden-er-giftig-lege”, og børneværelset er pludselig forvandlet til en jungle af ”farlige” udfordringer. Til de mindre børn finder du et stort udvalg af musikuro og legetæpper, der pynter på børneværelset og samtidig er med til at sikre de bedste omstændigheder og kvaliteter til dit barn. Vi får løbende nye og spændende varer hjem til børneværelset. Kun det bedste er godt nok til vores børn – derfor har vi fundet frem til børnerygsække og ipad covers af den  bedste kvalitet fra Beatrix New York. Se også vores store udvalg af service til børn og praktisk børneudstyr. Her finder du alt fra børnetallerkner til sansetæpper – og de populære seat organizer, der er en stor hjælp til den lange køretur.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0