Legetæpper til børneværelset
Køn
1 stk
1 stk
Alder
2 stk
2 stk
2 stk
1 stk
Pris
2 stk
2 stk

Legetæpper til børneværelset

Elegante legetæpper fra bl.a. bObles og Kids Concept. Legetæpper til børneværelset er en sød og blød detalje, når der skal leges. Legetæpper fra Kids Concept er i 100% uld og håndvævet. Se også de sjove legetelte og legetunneler i forskellige farver - børn elsker huler og hemmelige rum. Med nogle enkelte farvestrålende legemøbler har du det perfekte børneværelse.

Mest populære
Legetæppe lime, stor stjerne - Kids Concept
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 1.299,00
DKK 750,00
  

Spar DKK 549,00
Info / Køb

Læs mere - Legetæpper

Stort udvalg af elegante og skønne legetæpper til børneværelset. Legetæppet er prikken over i`et når det kommer til et perfekt børneværelse. Børn elsker at sidde på gulvet og lege - legetæppet er blødt og sørger for, at barnet ikke kommer til at fryse, hvis der er fodkoldt. De forskellige søde motiver på legetæppet kommer også med i barnets leg - kun fantasien sætter grænser.

bObles legetæpper - eller tumlegulv - kan samles og sammensættes på mange forskellige måder. De indbyder til leg og sjov. Design dit eget underlag med de små cirkler. Bobles tumlegulv er stor, så der er plads til at hygge med legekammeraterne; Samlet B 100 x L 100 cm.

Bestiller du inden kl. 14.00 på hverdage, sender vi din bestilling samme dag.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0