Boikido

Boikido

Boikido er beliggende i Frankrig, hvor de med stor succes udvikler og producerer trælegetøj af høj kvalitet. Boikido har udviklet Boikido ECO Friendly, der er malet i soya, 100% sikker og miljøvenlig legetøj. Leder du efter en barselsgave, dåbsgave eller en fødselsdagsgave kan vi varmt anbefale de søde puslespil, magnet fiskebåden, stableklodserne eller spillesæt med blomster eller biler.

Læs mere - Boikido

Boikido laver trælegetøj af den bedste kvalitet og i flotte farver. Boikido er fransk og firmaet bag har mere end 15 år bag sig. Boikido branded kom til i 2008, da man ønskede at sætte fokus på moderne trælegetøj, innovativ design og skønne farver. Boikido Eco Friendly blev skabt i 2008, da man ønskede at sætte endnu mere fokus på miljøet. Boikido Eco Friendly er top kvalitets legetøj som samtidig er god ved miljøet. Alt træ der bruges i Boikidos Eco Friendly legetøj er FSC certificeret.

Bæredygtig legetøj


Træ der bruges til legetøj der er FSC certificeret skal leve op til forskellige standarder. Træet bliver overvåget, da det skal komme fra plantager, der lever op til FSC standarderne, hvad angår produktions processen, biodiversity og økologi. Derudover er den sociale standard også af største vigtighed, hvilket vil sige, at de lokale samfund omkring plantagen tjener økonomisk på plantagen uden at forstyrre øko systemet.


Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0