Brandmand

Brandmand

Lav en flot børnefest med brandmænd som tema. Hos Abeungen har vi en lang række af temaer, som er ideelle til børnefødselsdagen eller børnefesten. Tema brandmand bliver en sjov fest med farvestrålende brandmands bordpynt og tilbehør. Se f.eks. de flotte tallerkner, kopper, balloner, guirlander og sugerør - alt sammen med brandbiler og brandmænd. Prikken over i`et er en lagkage dekoration med brandbil og brandmænd - lavet af sukkerpapir.

Læs mere - Brandmand

Hos Abeungen finder du et stort udvalg af bordpynt og tilbehør til børnefødselsdagen. Vi har gjort det let for dig at lave den perfekte børnefest - med det tema, som dit barn ønsker sig. Vælg f.eks. dinosaurus børnefest, eller temafest med jungle, heste, feer, prinsesser, riddere og brandmand.

Brandmands tema til børnefødselsdagen bliver festlig og farvestrålende. Se det flotte og varierede udvalg med bl.a. kopper, tallerkner, guirlander, balloner, sugerør - alt sammen med flotte motiver med brandbiler og brandmænd. Prikken over i`et er en lagkage dekoration - lavet af sukkerpapir.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0