Køn
8 stk
9 stk
Alder
1 stk
6 stk
7 stk
9 stk
9 stk
9 stk
Pris
8 stk
1 stk

Cool-Kidz

Lækker badeserie til børn baseret på økologiske produkter - og UDEN skadelige stoffer som parabener, farvestoffer, kunstig parfume, silikoner og hormonforstyrrende stoffer. Cool-Kidz er både til børn og voksne med det rene indhold og sjove look. En skøn og praktisk gave til babyshower, barselsgave, dåbsgave - eller til dig selv og dit barn. Se også de øvrige produkter i vores "Badesjov" serie.

Læs mere - Cool-Kidz

Hos Abeungen elsker vi de skønne badeprodukter, der er bygget op omkring brugen af økologiske produkter. Plejeprodukterne indeholder IKKE parabener, farvestoffer, kunstig parfume, silikoner, PEGs, SLS, lanolin og hormonforstyrrende stoffer. Aromaduftene der er brugt i badeserien er levnedmiddelsgodkendte og bruges også til f.eks. fremstilling af bolcher og vitaminpiller.

Økologiske plejeprodukter til børn


Cool-Kidz er et dansk produceret produkt, der er udviklet i samarbejde med Urtegaarden. Cool-Kidz opfordrer både børn og voksne til at bruge de seje produkter, der er rene og sjove.

I Abeungens "Badesjov" finde du udover de skønne plejeprodukter et stort udvalg af badedyr, badetermometer, bademåtter og badeslag.

Bestiller du inden kl. 14.00 på hverdage, sender vi din bestilling samme dag.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0