Dåbsattestæsker
Køn
4 stk
4 stk
Alder
4 stk
4 stk
4 stk
4 stk
Pris
4 stk

Dåbsattestæsker

Hos Abeungen finder du dåbsattestæsker i sølvplet og fortinnet. Det er muligt at gravere navn og øvrige fødselsdata på størstedelen af dåbsrørerne - en skøn og personlig dåbsgave. Se også de smukke smykkeskrin, børnesmykker, første tand og hårtot æskerne og sparebøssser. Derudover kan vi varmt anbefale navnegaver - se mere under "Gaver med navn".

Læs mere - Dåbsattestæsker

En dåbsattestæske er en smuk og personlig gave. Det er muligt at få graveret navn og fødselsdata på nogle af æskerne, hvilket er et skønt minde for livet. Æsken bruges til at opbevare dåbsattesten i og det vil pynte både på barneværelset eller stuen.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0