Dåbsflag

Dåbsflag med gravering

Dåbsflag med gravering er en personlig og elegant barnedåbsgave, som vil følge barnet hele livet. De klassiske og smukke bordflagstænger leveres med flag og kan graveres med barnets navn, fødselsdato, fødselstidspunkt, dåbsdato, vægt og længde. Alle priser er inklusiv gravering. Der er ca. 8 dages leveringstid på bordflag med gravering. Dåbsflag er en populær gave, der for altid vil minde om en dejlig begivenhed - og samtidig er flagstangen en festlig detalje til alle de kommende børnefødselsdage.

Læs mere - Dåbsflag med gravering

Dåbsflag er den perfekte dåbsgave, men bordflaget er også en fin gaveide til andre begivenheder som for eksempel børnefødselsdag, studenterfest eller til bryllup. Dåbsflag med gravering er en personlig gave, som vil følge barnet altid, og minde om en stor og vigtig begivenhed. Alle dåbsflag hos Abeungen er med gravering - du bestemmer selv, hvilke data du ønsker graveret på bordflaget. Mange vælger at få indgraveret barnets navn, fødselsdagsdato, fødselstidspunkt, vægt og længde. Det er også muligt at få dåbsdato indgraveret.

Vores dåbsflag er lavet af stål, krom, fortinnet eller i sølvplet - og de fås i forskellige højder. Alle dåbsflag leveres i en elegant og praktisk rør, som gør det let at opbevare dåbsflaget.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0