Dukkehuse
Køn
6 stk
4 stk
Alder
2 stk
5 stk
3 stk
2 stk
Pris
4 stk
2 stk
1 stk

Dukkehuse

Elegante og klassiske dukkehuse i træ fra Le Toy Van. Se det store og spændende udvalg af pigelegetøj, herunder tilbehør til dukkehuse. Vi har dukkefamilier, dukkehusmøbler m.m. - farvestrålende og med mange finde detaljer. Se også det øvrige legetøj til piger; Legemad, dukker & dukketilbehør og rolleleg. Bestiller du inden kl. 14.00 på hverdage, sender vi din bestilling samme dag.

Læs mere - Dukkehuse

Flotte dukkehus fra Le Toy Van med mange fine detaljer og finessser - et populært valg til pigeværelset.

Legetøj til piger er delt op i kategorier med især pigelegetøj; Legetøj 0 - 2 år, rolleleg, legemad og tilbehør, dukker og tilbehør og kreativ leg. De forskellige kategorier gør det let og overskueligt for dig at finde det helt rigtige legetøj til piger.

Dukker & tilbehør: Dukker hører selvfølgelig ind under kategorien pigelegetøj, og hos Abeungen finder du et stort udvalg af søde dukker og sjov tilbehør. Se dukke cykelhjelmen og cykelstolene – et must når dukken skal med ud at cykle en tur.

Kreativ leg: Kreativ legetøj til piger er tid til fordybelse og skabelse af mesterværker. Se de søde perleæsker, de populære væverammer og funmais med Disneyprinsesser m.m. – Kreativ legetøj til piger er sjov til ferien, og til hygge sammen med de bedste veninder.

Legemad & tilbehør: Pigelegetøj er lig med legemad og legekøkkener – hos Abeungen finder du et stort og varieret udvalg af legemad i træ. Vi har fundet frem til legemad i træ af den bedste kvalitet. Se bl.a. det røde jordbær, vandmelonen, dansk smør, mælk, nutella, runde oste, slikkepinde, frugt og den lækre kagekone.

Rolleleg: Piger elsker at klæde sig ud alene og sammen med veninderne. Vi har udklædningstøj til børn fra Travis Designs og Eventyrcompany i flotte designs og i en super god kvalitet. Pigelegetøj, rolleleg kostumer kan bruges igen og igen.

Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0