Eventyrcompany

Kostumer til børn der sætter gang i drømmene, og giver børn mulighed for at leve sig helt ind i rollen som den smukke prinsesse eller seje Batman. Eventyrcompany producerer kvalitets udklædningstøj til drenge og piger med håndlavede detaljer, der giver et eksklusiv look. Der er kredset for detaljerne og den helt unikke kvalitet gør, at kostumer til børn fra Eventyrcompany kan bruges igen og igen.

Læs mere - Eventyrcompany

Hos Abeungen elsker vi udklædning og flotte kostumer. Eventyrcompany laver de smukkeste kostumer til børn med mange fine detaljer og finesser. Flere af kostumerne til børn har håndlavede detaljer, der giver et eksklusivt look. Med kostumer til børn fra Eventyrcompany får du fuld valuta for pengene - kvalitet og udklædningstøj til børn, der kan bruges igen og igen. Eventyrcompany er et dansk selskab, der har specialiseret sig i at lave drømme kostumer til børn.

Udklædningstøj til børn


Udklædningstøj til fastelavn og halloween behøver bestemt ikke være den eneste lejlighed til at lege med udklædningstøj - børn elsker at klæde sig ud og leve sig ind i rollen som f.eks. en professionel racerkører, et farligt monster eller den dejligste ballerina. Med udklædningstøj til børn fra Travis Designs og Eventyrcompany kan du finde kostumer til børn til enhver lejlighed.

Kostumer til børn fra Eventyrcompany kommer først i september måned.

Bestiller du inden kl. 14.00 på hverdage, sender vi din bestilling samme dag.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0