Fødselsdagstog
Køn
4 stk
4 stk
Alder
1 stk
3 stk
3 stk
3 stk
3 stk
3 stk
Pris
6 stk
4 stk
2 stk

Fødselsdagstog

Elegante og flotte fødselsdagstog fra Friisenborg, der vil pynte til børnefødselsdagen. Fødselsdagstogene er med søde dyr og tal 1 - 9 med mulighed for at tilkøbe modul med ekstra tal. Fødselsdagstog vil hurtig blive en tradition til børnefødselsdagen - og de smukke fødselsdagstog er sjove for både piger og drenge. Fødselsdagstog er også en god ide til barnedåbsgave.

Læs mere - Fødselsdagstog

Hos Abeungen elsker vi fest og farver - og især børnefødselsdagen skal være farvestrålende og noget ganske særligt. Hos Abeungen finder du de sødeste fødselsdagstog, der er med til at gøre børnefødselsdagen festlig med lys og tal. Se også de smukke muffin og lagkage med lys fra Gammelgård Glas, hvorpå du kan skrive barnets navn og år.

Dæk det smukkeste bord til børnefødselsdagen med fødselsdagstog og farvestrålende pynt. Vi har smukke håndmalede fødselsdagstog fra KIDS by FRIIS, hvor der medfølger tal fra 1 - 9, med mulighed for at tilkøbe sæt, så fødselsdagstoget også kan bruges med 2 tal. Som noget nyt kan vi tilbyde fødselsdagstog i træ, hvor det er muligt at indgravere barnets fødselsdata, en personlig og skøn barselsgave og barnedåbsgave.

Fødselsdagstog fra KIDS by FRIIS er håndmalet. En eventyrlig og elegant serie, hvor de forskellige dele passer til hinanden; Pigegarder fødselsdagstog, garder fødselsdagstog, H.C. Andersen fødselsdagstog og slædehunde fødselsdagstog. Et festlig bord til børnefødselsdagen starter med et flot fødselsdagstog.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0