Første tand & hårlok
Køn
7 stk
7 stk
Alder
6 stk
6 stk
6 stk
5 stk
2 stk
Pris
4 stk
2 stk

Første tand & hårlok

Når de første tænder begynder at falde ud, bliver de vist frem med stolthed. Derudover er det spændende om tandfeen kommer forbi om natten, hvis tanden gemmes under hovedpuden. Når tandfeen har været på besøg, er det dejligt at have et sted at gemme de små tænder til en senere fremvisning. Det samme med de fine hårlokker. Hos Abeungen finder du "Første tand & hårlok" fortinnet og i sølvplet.

Læs mere - Den første tand & hårlok

Der er noget ganske særligt over den første tand, der falder ud og den første hårlok, der klippes af. Nogle forældre vælger at få lavet et smykke af den første tand, og den første hårlok lægges ved et billede af barnet. Et godt og sikkert sted at opbevare den første tand og første hårlok kan også være i et skrin, der pynter på hylden i børneværelset.

Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0