Fotorammer & fotoalbums
Køn
13 stk
13 stk
Alder
17 stk
17 stk
16 stk
17 stk
Pris
5 stk
13 stk
1 stk

Fotorammer & fotoalbums

Vi har et stort udvalg af børnefotorammer og børnefotoalbum fra Nordahl Andersen og Friisenborg. Du kan eksempelvis finde fotoramme Twinkle fortinnet og i sølvplet. En anden populær dåbsgave er fotoramme new born 12 måneder og mit første år børneramme. På fotoalbummet med Kaj & Andrea og Bamse & Kylling er det desuden muligt at få barnets navn indgraveret - en sød dåbsgave.

Læs mere - Fotorammer & fotoalbums

Vi har fundet frem til nogle af de sødeste fotorammer og albums til børn. Rammerne kan bruges til at pynte på børneværelset, hvor barnet vil elske at have et billede af sig selv eller familien, eller det kan stå fremme så hele familien kan nyde de skønne billeder. De smukke fotoalbums pynter i sig selv, og bliver ganske specielle med skønne børnebilleder. Et skønt sted at opbevare de værdifulde øjeblikke.

Vores rammer og albums kommer primært fra Friisenborg og Nordahl Andersen.  
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0