Køn
7 stk
7 stk
Alder
5 stk
5 stk
4 stk
4 stk
4 stk
Pris
1 stk
5 stk
3 stk

Franck & Fischer

Franck & Fischer er dansk design, der er moderne og tidsløs på samme tid. Produkterne laves alle af økologisk bomuld hvor det er muligt, og legeværdi og funktion er nøgleord, der ligestilles med kvalitet og sikkerhed. Hos Abeungen finder du rygsække, skuldertasker, suttekæder, stilrene aktivitetstæpper med mulighed for selv at vælge barnets aktiviteter.

Læs mere - Franck & Fischer

Vi er utrolig glade for at byde velkommen til danske Franck & Fischer, der producerer fantastiske produkter til børn. Vi har et stort udvalg af rygsække, skuldertasker, aktivitetstæpper med mulighed for selv at vælge hvilke aktiviteter m.m. du ønsker til dit barn. Når du køber Franck & Fischer får du den bedste kvalitet til dit barn. Franck & Fischer tilbyder dig bl.a.:

Kvalitets legetøj


Focus på legeværdi og function.
Økologisk bomuld hvor det er muligt.
Indfarving, tryk og maling er giftfri.
Alle produkter er CE testet.

Derudover er både miljø og etik vigtig for firmaet, der har følgende motto: Design for kids - made with care!

Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0