Køn
26 stk
25 stk
Alder
40 stk
41 stk
28 stk
8 stk
1 stk
1 stk
Pris
21 stk
3 stk
16 stk
24 stk

Fred`s World

Green Cotton står bag det skønne økologiske tøjmærke Fred`s World. Green Cotton producerede den første økologiske t-shirt i verden tilbage i 1991. Skaberen bag Green Cotton ønskede at passe på både vores børn og miljøet - hvilket førte til en masse anerkendelse og priser i 90`erne. Alt tøj, badeslag og sengetøj i Fred´s World kollektioner er produceret så miljøvenligt som muligt - GOTS certificeret, hvilket vil sige 98 % økologisk.

Læs mere - Fred`s World

Fred`s Worlds baby- og børnetøj er økologisk og af en utrolig lækker kvalitet. Green Cotton står bag Fred`s World, og har siden 90`erne arbejdet målrettet og fokuseret på at producere miljøvenligt børnetøj. Alt Fred`s Worlds børnetøj er GOTS certificeret, hvilket vil sige 98 % økologisk. GOTS er den mest strikse label i verden, og certificeringen omfatter bl.a. et kriterie om at sikre bedre arbejdsbetingelser for de mennesker, der er med til at producere børnetøjet. GOTS garanterer økologi af materialer fra begyndelsen af produktionen til produktet er klar til brug. Det siger sig selv, at børnetøj fra Fred`s World ikke indeholder skadelige kemikalier m.m.

Økologiske babytøj


Farverne er skønne og holder vask efter vask. Du får virkelig value for the money med Fred`s Worlds børnetøj - og flotte og kreative designs. Se bl.a. de søde designs med Fred`s eye - de er slet ikke til at stå får.

Se også de farvestrålende badeslag og baby- og junior sengetøj, der ligesom Fred`s Worlds børnetøj er økologisk, GOTS certificeret.

Bestiller du inden kl. 14.00 på hverdage, sender vi din bestilling samme dag.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0