Køn
34 stk
32 stk
Alder
1 stk
6 stk
5 stk
9 stk
9 stk
8 stk
Pris
14 stk
14 stk
54 stk

KIDS by FRIIS

KIDS by FRIIS skaber kvalitetsprodukter efter tidens trend. Produkterne er udviklet med fokus på sanser, glæde, design, farver og kvalitet. KIDS by FRIIS blev stiftet i 2006 i det naturskønne Katrinedal, der er inspiration til mange af de skønne produkter. Vi kan varmt anbefale de populære barselsstorke, der findes i to forskellige størrelser, 50 og 90 cm eller den farvestrålende spisesæt serie i melamin.

Læs mere - KIDS by FRIIS

Hos KIDS by FRIIS er kvalitet og design i højsæde. Firmaet skaber livsstils produkter til den livsgade familie, som de selv siger. Produkterne er i den bedste kvalitet, og i glade farver.

Populære produkter fra KIDS by FRIIS


Hos Abeungen har vi bl.a. den smukke træstork i to størrelser, 50 og 90 cm. Storken er meget populær i begge størrelser, og bruges til at sætte ud foran de nybagte forældres hus. Derudover har vi et stort udvalg af KIDS by FRIIS farvestrålende melamin spiseserie til drenge og piger.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0