Køn
1 stk
1 stk
Pris
2 stk
3 stk

Flag

Flag er festlige og prikken over i`et til barnedåben eller børnefødselsdagen. Hos Abeungen finder du et elegant udvalg af flag, der kan bruges år efter år. Se også flagranker med Dannebrogsflag og storke. Hos Abeungen finder du et stort udvalg af tilbehør og bordpynt til børnefødselsdagen. Vi har forskellige temafester til drenge og piger - og der kommer løbende nye temaer til.

Læs mere - Flag

Hos Abeungen elsker vi at sætte børn i centrum og fejre dem på behørig vis. Derfor har vi selvfølgelig et stort udvalg af bordpynt og tilbehør til børnefødselsdagen. Flag og flagranker er prikken over i`et til børnefødselsdagen - eller til barnedåben. Alle vores flag til børn er af den bedste kvalitet, og kan bruges år efter år.

Vi er løbende på udkig efter flere flag til at fejre og pynte med til børnefesten, så hold godt øje med vores hjemmesiden. Vi har altid nyheder på vej til dig.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0