Goki
Køn
1 stk
5 stk
Alder
1 stk
1 stk
1 stk
4 stk
4 stk
4 stk
Pris
5 stk
1 stk

Goki

Goki er dit kvalitetsstempel, hvad angår gennemtestet og solidt legetøj til dit barn. Hos Abeungen finder du et stort udvalg af Gokis legetøj, både til baby og til større børn. Goki har udviklet og produceret trælegetøj i over 30 år, og står for kvalitet og en høj legeværdi. Bæredygtighed er et af Gokis hjørnesten, og alt træ der bruges til legetøjet er valgt med øje for, at træ er en naturlig ressource, som skal bevares og værnes om. Kvaliteten kan der ikke sættes spørgsmålstegn ved - legetøjet kan bruges af børn igen og igen.

Læs mere - Goki

Hos Abeungen finder du et stort udvalg af Gokis skønne trælegetøj.

Gennemtestet kvalitetslegetøj


Vi har et stort udvalg af drengelegetøj fra Goki, blandt andet gummiged, traktor i forskellige farver og ridderborg. Alle med fine detaljer, der er med til at gøre legen endnu sjovere.

Til pigerne finder du et stort udvalg af tilbehør til dukkehuset. Vi har en hel serie med kongelig dukkehus, royal dukkehusfamilie - og flere flotte sæt til dukkehuset med møbler og legetøj - alt er lavet af træ.

Se også de seje guitarer og det personlige klodsehus med barnets navn.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0