Hape

Hapes legetøj er i kreative designs og skønne farver. Produkterne er eco-friendly, hvilket er et af nøgleordene hos Hape. Et spændende firma med et spændende sortiment. Hos Abeungen finder du bl.a. de smukke træbøger, puslespil, legemad og racerbilerne; Eco Racer Le Mans, Eco Racer Monza, Eco Racer Suzuka og Eco Off Roader. Vi kan varmt anbefale en gave fra Hape - det vil uden tvivl gøre lykke.

Mest populære

Læs mere - Hape

Hape startede i 1986 i Tyskland. Siden da er der sket meget med firmaet, som i dag er et stort international frma med salg til over 50 lande verden over.

Hape mener, at fremtiden begynder ved og tilhører børnene. Firmaet mener, at det er deres (og alle voksnes) pligt at efterlade børnene med oplagte og fine muligheder, og ikke uløste problemer. Hapes legetøj er skabt til at inspirere, lære og gå op opdagelse i den verden vi lever i. Firmaet har vundet utallige priser for deres innovative legetøj.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0