Heimess
Køn
10 stk
10 stk
Alder
12 stk
11 stk
3 stk
Pris
1 stk
3 stk
7 stk

Heimess

Heimess er et topklasse mærke som laver produkter at materialer af høj kvalitet. Heimess laver produkter som rangler, kæder med mere til babyer.
Alle Heimess produkter er testet af uafhængige testinstitutter.
Materialerne er naturligvis miljørigtige i form af formaldehyd-fri lim , metalstykker der er nikkelfrie medvidere. Derfor er disse produkter 100% egnet til babyen uden at man skal bekymre dig. Heimess har fokus på at deres produkter skal være med til at udvikle sanserne og motoriken, som at se, føle, høre og at gribe. Desuden vil færdigheder som at genkende og forstå farver, størrelser, former og materialer i den grad også blive stimuleret.

Læs mere - Heimess

Hos Abeungen elsker vi kvalitetslegetøj fra Heimess. Det anerkendte firma levere produkter i høj kvalitet indenfor underholdnings produkter til babyen, bl.a. rangler og kæder.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0