Heste

I denne kategori finder du et stort udvalg af pynt og bordpynt til den hesteglade pige. Pynt bordet med tallerkner, kopper, sugerør og stearinlys - alt sammen med flotte hestemotiver. Prikken over i`et er hesteballoner og guirlander. Der er lagt op til en festlig børnefødselsdag med masser af flot pynt med heste motiver.

Læs mere - Heste

Hos Abeungen har vi gjort det sjovt og nemt at forberede den næste børnefødselsdag. Vi har lavet en lang række af temaer med pynt og tilbehør til at give dit barn en festlig og sjov børnefest, der uden tvivl vil gøre lykke blandt alle børnene.

Hestetema er oplagt til den hesteglade pige - og udvalget er stort og varieret. Se f.eks. guirlandere, tallerkner, cup cakes forme, sugerør, balloner og kopper - alt sammen med skønne heste motiver.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0