Holztiger

Holztiger

Holztiger har eksisteret i mange år, og er kendt for den høje legeværdi og høje kvalitet - og for aldrig at gå på kompromis med sikkerheden. De smukke trædyr er håndlavede af ahorn- eller bøgetræ, og indeholder ikke skadelige stoffer. Hos Abeungen har vi samlet en stor dyreflok fra Holztiger, der blandt andet omfatter en flot løve, den smukke svane og en stor dinosaurus. Se de mange flotte trædyr nedenfor.

Læs mere - Holztiger

Hos Abeungen elsekr vi de store flotte trædyr fra Holztiger. Legeværdien er høj, og de skønne dyr pynter samtidig på børneværelset.

Klassiske og elegante trædyr


Tyske Holztiger bruger ahorn- eller bøgetræ, og alle trædyrene er håndlavede. Vandfarverne er uden skadelige stoffer - selvfølgelig - og det er stadig muligt at se træets fine årer. En ekstra charme ved trædyrene, der udstråler kvalitet og elegance. Holztiger går ikke på kompromis med sikkerheden eller kvaliteten, hvilket er tydeligt at se på trædyrene, der bl.a. omfatter krabbe, egern, løve, giraf, svane, mus, kat, delfin og panda.

Hos Abeungen sender vi din pakke samme dag, hvis du bestiller inden kl. 14.00 på hverdage.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0