Ipad cover

Ipad cover

Beatrix New York designer og producerer produkter med sjove motiver og uden pvc, bly og phalater. Hos Abeungen finder du et stort udvalg af Beatrixs produkter, bl.a. børnerygsække og ipad cover. Ipad cover til børn er vandtæt og godt polstret, så de kan holde til at komme med i skoletasken eller børnerygsækken. Der er plads til at skrive barnets navn og telefonnr. på bagsiden af coveret.

Mest populære

Læs mere - Ipad cover

Super seje ipad covers til drenge og piger fra Beatrix New York. Ipad covers til børn er med de kendte sjove figurer, der hver i sær har en ganske særlig historie. Historien medfølger som en lille sjov tag, som får smilet frem hos både børn og voksne. Alle produkter fra Beatrix er uden PVC, bly eller phalater - ipad cover er vandtæt og godt polstret.

Hos Abeungen finder du et stort udvalg af Beatrix New Yorks dejlige produkter, der er af den bedste kvalitet. Du finder børnerygsække, børnekufferter og nøgleringe.

Bestiller du inden kl. 14.00 på hverdage, sender vi din ordre samme dag. Vi pakker altid gerne din gave flot ind.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0