Julepynt m.m.
Køn
1 stk
Pris
2 stk
1 stk
2 stk
8 stk

Julepynt m.m.

Køb dine nisser og julepynt online. Hos Abeungen finder du et stort udvalg af julepynt fra Maileg, der bl.a. er kendte for de skønneste nisser i 100% bomuld. Se også den flotte guirlande med juleophæng og de små kagehuse. Hos Abeungen sender vi din pakke samme dag, hvis du bestiller inden kl. 14.00 på hverdage. Og vi pakker altid gerne din gave flot ind.

Læs mere - Julepynt

Hos Abeungen elsker vi jul - og ja indrømmet den starter måske lidt tidlig, men det er der en ganske særlig grund til.  Du skal jo være klar til 1. december! Vi har fundet frem til skønne og anderledes julekalendere og pakkekalendere - både med og uden chokolade.

Vi kan varmt anbefale de klassiske julesokker til julekalendergaver. Julesokken er håndlavet og med mange fine detaljer. Det er muligt at få broderet barnet navn på julesokken.

Leder du efter en dejlig julekalenderbog, kan vi varmt anbefale julekalender bogen fra Halfdan Rasmussen - smukt illustreret af Ib Spang Olsen. En sjov og dejlig julehistorie, der kan fortælles år efter år.

Husk - bestiller du inden kl. 14.00 på hverdage, så sender vi din pakke samme dag.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0