Juniorsengetøj til børneværelset
Pris
1 stk
3 stk

Juniorsengetøj til børneværelset

Se vores store udvalg af juniorsengetøj til børneværelset fra Roommate, Nørgaard Madsen, Vanilla - og Fred`s World. Fred`s Worlds juniorsengetøj er lavet af 100% økologisk bomuld, GOTS certificeret. Juniorsengetøjet er farvestrålende med søde og seje motiver. Se også juniorsengestøj med vers og navn, en personlig og sød gaveide til en du holder af.

Læs mere - Juniorsengetøj

Leder du efter juniorsengetøj til en dreng eller pige? Hos Abeungen finder du et stort udvalg af juniorsengetøj med masser af farver og søde motiver.

Til drengene kan vi eksempelvis anbefale drenge juniorsengetøj med seje biler og fly. Du finder også det søde sengesæt fra Vanilla med Victor der flyver rundt i en luftballon.

Til pigerne kan vi anbefale det søde juniorsengetøj til børneværelset fra Fred`s World - lavet af 100% økologisk bomuld. Se Daisy bed linen med stor marguerit. Hos Abeungen kan vi slet ikke stå for det søde sengesæt fra Vanilla med aber på, Monkey Junior - til både piger og drenge. Hold godt øje - der kommer løbende nyt juniorsengetøj til børneværelset.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0